Uutisraivaajan 2015 voittajat Kuka ja Lucify, kuva Ida Pimenoff. Juhani Mykkänen, kuva: Salla Koivu.

Uutisraivaajan 2015 voittajat Kuka ja Lucify, kuva Ida Pimenoff. Juhani Mykkänen, kuva: Salla Koivu.

Tule kuulemaan, kuinka tehdä menestyneitä mediainnovaatioita! Puhujina Woltin perustajajäsen, kehitysjohtaja Juhani Mykkänen ja Uutisraivaaja-kilpailun voittajat Lucify ja Kuka. Tarjolla juotavaa ja purtavaa. Tilaisuus on avoin kaikille! Tule tapaamaan innostuneita mediainnovaatioiden parissa työskenteleviä ja oppimaan uutta.

Ovet avautuvat 17.30, ja tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa. Kello 18 Juhani Mykkänen kertoo viidestä asiasta, joita hän toisi startup-maailmasta, jos hänen pitäisi tehdä tsiljoonia mediainnovaatiolla. Noin klo 18.30 Uutisraivaaja-innovaatiokilpailun voittajat asiantuntijahaku Kuka ja interaktiivisia datavisualisaatioita rakentava Lucify kertovat mediainnovaatioiden tekemisestä. Tilaisuuden juontaa Uutisraivaajan koordinaattori Tanja Aitamurto. Tilaisuus jatkuu yleisökysymyksillä ja verkostoinnilla.

Päivälehden museo to 20.10. klo 17.30. Tilaisuuden Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

kukahaku.fi

lucify.com

juhanimykkanen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment