Scoopinion julkaisi tänään vuoden 2012 ensimmäisen uudistuksen! Kyseessä on uutiskirje, joka toimitettiin kaikille tunnukset tehneille käyttäjille.

Uutiskirje on mielenkiintoinen kanava, sillä se on lähinnä perinteisen paperilehden jakelumuotoa: henkilökohtaiseen tilaasi tuodaan tietoa ja näkemystä mailman tilasta. Scoopinion on toki erilainen, sillä vaikka tämä juttupaketti on koostettu ihmisvoimin, ei sitä ole tehnyt päätoimittaja norsunluutornistaan, eikä sitä ole koostettu twitterin tai facebookin virrasta. Tähän pakettiin on valikoituneet ne jutut joita tilaajan kaltaiset ihmiset ovat jaksaneet syventyä.

Uutiskirje ja sen seitsemän syventymisen arvoista juttua ilmestyy kaksi kertaa viikossa, tiistaina ja perjantaina. Ilmestymispäivät on valikoituneet koska tiistaina maanantai on jo ohi ja perjantaina ehtii höllentämään ennen viikonloppua.

Uutta kirjeessä on myös se että tarjoamme mahdollisuuden nähdä mitä muuta jutun kirjoittaja on tuottanut. Vuoden 2012 ensimmäiset askeleet on otettu, pysykää kuulolla!

 

Esimerkki uutiskirjeestä

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment