Osallistu ideallasi

Uutisraivaaja on kilpailu uraauurtaville ideoille. Kuinka sinä kehittäisit suomalaista mediaa, journalismia tai laajemmin tiedonvälitystä?

Osallistu kilpailuun lähettämällä hakemus, jossa kuvailet kehittämääsi ideaa tai innovaatiota. Kannustamme hakijoita muodostamaan tiimejä, mutta yksinkin voi hakea. Hakulomake löytyy täältä.

Hakuaika päättyy 31.1.2019 kello 15 Suomen aikaa. Onnea kilpailuun!

Näin haet Uutisraivaajaan:

  1. Lue ensin tarkoin kilpailun säännöt ja vastaukset Usein kysyttyihin kysymyksiin.
  2. Voit jättää hakemuksen joko suomeksi tai englanniksi. Suomenkieliseen hakemukseen vaaditut liitteet ovat 1) visualisointi ideasta, 2) rahoitussuunnitelma Uutisraivaaja-kaudella ja 3) englanninkielinen visualisointi.
  3. Hakulomake täytetään ja lähetetään osoitteessa https://goo.gl/forms/iuJ7FKjZjIi9Lckl1. Hakijan käytössä pitää olla Google-tili, jotta lomaketta voi käyttää.
  4. Hakemusta ei voi tallentaa kesken täyttämisen, joten suunnittele vastaukset mahdollisimman hyvin ennalta. Myös liitteet kannattaa tehdä etukäteen. Lataa ne hakemukseen PDF-tiedostoina.
  5. Pyri hakemuksessa selkeään ja ytimekkääseen ilmaisuun. Monien vastausten merkkimäärää on rajoitettu. Jos haluat, voit seurata merkkimäärän kehitystä kirjoittamalla esimerkiksi Microsoft Word- tai Google Docs -tiedostossa.
  6. Vastaa kaikkiin lomakkeen kohtiin. Vasta sitten hakemuksen voi lähettää.
  7. Lähettämisen jälkeen näet vahvistusviestin ja saat kopion hakemuksestasi siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit lomakkeessa.
  8. Hakuaika päättyy 31.1.2019 kello 15 Suomen aikaa. Älä jätä hakemista viime tippaan! Vain takarajaan mennessä kaikkine liitteineen lähetetyt hakemukset osallistuvat kilpailuun. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.
  9. Lähetettyyn hakulomakkeeseen ei voi palata tekemään muutoksia jälkikäteen. Jos haluat, voit täyttää ja lähettää uuden hakemuksen ennen hakuajan päättymistä. Jos lähetät hakemuksesi useita kertoja, otamme huomioon viimeisimpänä lähetetyn hakemuksen.
  10. Se kaikkein tärkein: kiitos että osallistut – ja onnea kilpailuun!

Jäikö vielä kysymyksiä Uutisraivaajaan hakemisesta? Ota yhteyttä viestintäkoordinaattori Anna-Mariin: 050 5466493 tai [email protected]