Osallistu ideallasi

Uutisraivaaja on kilpailu uraauurtaville ideoille. Etsimme ideoita, jotka kehittävät suomalaista mediaa, journalismia tai laajemmin tiedonvälitystä.

Uutisraivaajaan voi osallistua lähettämällä hakemuksen, jossa kuvataan kehitetty idea tai innovaatio. Hakuaika kilpailun viidennelle eli 2018–2019 kaudelle päättyi 31.1. kello 15. Emme tällä hetkellä ota hakemuksia vastaan.

Kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille! Viidennen kauden finalisteihin voi tutustua täällä.

Näin haet Uutisraivaajaan:

  1. Lue ensin tarkoin kilpailun säännöt ja vastaukset Usein kysyttyihin kysymyksiin.
  2. Voit jättää hakemuksen joko suomeksi tai englanniksi. Suomenkieliseen hakemukseen vaaditut liitteet ovat 1) visualisointi ideasta, 2) rahoitussuunnitelma Uutisraivaaja-kaudella ja 3) englanninkielinen visualisointi.
  3. Hakulomake täytetään ja lähetetään osoitteessa https://goo.gl/forms/iuJ7FKjZjIi9Lckl1. Hakijan käytössä pitää olla Google-tili, jotta lomaketta voi käyttää. Hakulomake sulkeutui 31.1. kello 15.
  4. Hakemusta ei voi tallentaa kesken täyttämisen, joten suunnittele vastaukset mahdollisimman hyvin ennalta. Myös liitteet kannattaa tehdä etukäteen. Lataa ne hakemukseen PDF-tiedostoina.
  5. Pyri hakemuksessa selkeään ja ytimekkääseen ilmaisuun. Monien vastausten merkkimäärää on rajoitettu. Jos haluat, voit seurata merkkimäärän kehitystä kirjoittamalla esimerkiksi Microsoft Word- tai Google Docs -tiedostossa.
  6. Vastaa kaikkiin lomakkeen kohtiin. Vasta sitten hakemuksen voi lähettää.
  7. Lähettämisen jälkeen näet vahvistusviestin ja saat kopion hakemuksestasi siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit lomakkeessa.
  8. Hakuaika päättyi 31.1.2019 kello 15 Suomen aikaa. Vain takarajaan mennessä kaikkine liitteineen lähetetyt hakemukset osallistuvat kilpailuun. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.
  9. Lähetettyyn hakulomakkeeseen ei voi palata tekemään muutoksia jälkikäteen. Jos haluat, voit täyttää ja lähettää uuden hakemuksen ennen hakuajan päättymistä. Jos lähetät hakemuksesi useita kertoja, otamme huomioon viimeisimpänä lähetetyn hakemuksen.
  10. Se kaikkein tärkein: kiitos että osallistut – ja onnea kilpailuun!