Scoopinion julkistaa uuden ilmeensä teknologiamaailman kärkitapahtumassa South by Southwestissa. Kyselimme toisiltamme selventäviä kysymyksiä.

Johannes: Miksi juuri South by Southwest?

Kobra: Aiomme vast’edes näkyä myös maailmalla. Ja Yhdysvallat on luonteva paikka startupille näkyä. Lisäksi olemme pyrkineet tuomaan muutokset esille mahdollisimman nopeasti, ja nyt ne sattuivat valmistumaan South by Southwest -tapahtuman aattona.

Johannes: Mutta eikö ole hankalaa näkyä tapahtumassa, jossa jokainen amerikkalainen startup julkaisee jotain?

Juha: Yhdysvalloissa markkinointi vaatii ihan omat kuvionsa, yrittäjiä on akvaariot täynnä. Toisaalta Scoopinion on saanut jo aikaisemmin kansainvälistä kiinnostusta ja tavannut sekä toimittajia että mediataloja Yhdysvalloissa. Meistä on tärkeää, että etenemme omilla ehdoillamme. Olemme jo nyt riittävän kiinnostavia siihen, että meitä pyydetään käymään.

Johannes: Millaisia muutoksia palveluun sitten on luvassa?

Ville: Sivuston ulkoasu on juuri vaihtunut Suomessa, eikä ihmisiä enää yhdistetä lukutietoihin. Pinnan alla on tehty paljon muutoksia, lehtijuttujen arvostelumoottori on nyt merkittävästi aiempaa älykkäämpi. Olemme myös sulkeneet toistaiseksi avoimen kirjautumisen. Sivustolle pääsee rajattu määrä kutsua pyytäneitä uusia käyttäjiä päivässä.

Mikael: Kerro nyt Johannes vuorostasi mitä seuraavaksi on luvassa. Ainakin voisit vihjata niistä parin viikon sisään julkaistavista kieliversioista…

Johannes: Suomenkielisen version julkaiseminen on ollut jo pidempään tavoitteena: se on tapa osoittaa kunnioitusta kielellemme ja laadukkaalle suomalaiselle journalismille. Suomenkielisen version lisäksi tämän kuun aikana julkaistaan uusi profiilisivu.

Profiilisivulla haluamme antaa käyttäjälle järkevässä muodossa kaikki samat tiedot kuin mitä meillä heistä on. Tämä datan avaaminen tarkoittaa sitä, että Scoopinionin avulla käyttäjä voi seurata vaikkapa sitä, kuinka hänen lukukäyttäytymisensä on muuttunut ajan myötä.

Joten jos et ole vielä käyttäjänä, niin nyt kannattaa käydä utelemassa kutsua!

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment