Uutisraivaaja tulee taas! Uudistuneena, tietenkin. Tärkein pysyy samana: Jaossa on entiseen tapaan 250 000 euroa innovaatioille, jotka edistävät tiedonvälitystä.

Kilpailun hakuaika alkaa 19.9.2012 ja päättyy 17.1.2013.

Kannattaa alkaa kehittää ideasi heti, niin pääset pitkälle ennen hakuajan loppua!

Tässä tärkeimmät muutokset:

Parhaat hakemukset saavat palautteen ja mahdollisuuden kehittää hakemustaan eteenpäin. Näistä kehittyneistä hakemuksista valitaan parhaat toiselle kierrokselle.
Toiselle kierrokselle päässeille järjestetään matka Piilaaksoon, jossa he kehittävät projektiaan eteenpäin.
Hakemusten mukana pyydetään visualisointia ideasta.
Avoimen lähdekoodin vaatimus poistuu.

Uutisraivaaja-tiimi on saanut vahvistuksen. Tiedottajan tehtäviä hoitaa valtiotieteen maisteriksi valmistuva Tiiamari Pennanen, joka on myös Suomen Lukiolaisten Liiton Improbatur-lehden ja Lukio.fi-sivuston päätoimittaja.

Tiiamari Pennanen (Kuva: Päivi Anita Ristell)

Jos sinulla on jo idea, jolla aiot hakea kilpailuun, kannattaa alkaa hahmotella projektisi visualisointia. Se nimittäin auttaa kehittämään ajatustasi eteenpäin.

Syksyllä järjestetään viime vuoden tapaan Uutisraivaaja-tapahtumia, joissa kehitetään ideoita eteenpäin.

Jos sinulla on ajatuksia, ketkä olisivat hyviä puhujia Uutisraivaaja-tapahtumiin ja mitä tapahtumissa olisi hyvä ”tapahtua”, ideasi ovat tervetulleita! Ideoita voi lähettää Uutisraivaajan tiedottajalle Tiiamari Pennaselle osoitteeseen tiiamari piste pennanen [at] uutisraivaaja piste fi.

Kilpailun säännöt ovat entiseen tapaan Uutisraivaaja-sivuilla osoitteessa www.uutisraivaaja.fi

Lisää tietoa kilpailusta Uutisraivaajan verkkosivuilla sekä tässä blogissa, jossa viime vuoden voittaja Scoopinion.com kertoo säännöllisesti kuulumisistaan.

2 kommenttia

  1. Onko Uutisraivaajan ytimessä edelleen ajatus integroida yleisön tuottamaa sisältöä journalistiseen työprosessiin vai joko ammattimainen sisällöntuotantotyö kiinnostaa?

    • Hei Asta, kiitos viestistasi! Uutisraivaajassa ollaan edelleen kiinnostuneita molemmista esittämistäsi teemoista. Esimerkiksi viime vuoden finalisteissa oli mukana molempia. Teemat eivät sen enempää ole Uutisraivaajan ytimessä kuin ytimen ulkopuolellakaan: Uutisraivaaja etsii innovaatioita tiedonvälityksen edistämiseksi.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment