Uutisraivaaja-voittaja Scoopinion tähtää maailman suurimmaksi joukkoistamishankkeeksi pelastaakseen journalismin. Palvelusta avautuu tänään kaikille avoin versio. Uusi selainlaajennus on myös asennettavissa Chrome Storessa.

Scoopinion avautuu kaikille, jotka haluavat osallistua journalismin pelastamiseen ja löytää samalla mielenkiintoisimmat lehtijutut. Helsinkiläinen Scoopinion on jo onnistunut joukkoistamaan arvioinnin puolelle miljoonalle nettijutulle betakäyttäjien avulla.

Scoopinion on palvelu laadukkaiden lehtijuttujen löytämistä varten. Scoopinion tähtää kriisissä olevan journalismin pelastamiseen tulemalla verkon suurimmaksi joukkoistamishankkeeksi.

Scoopinion on jo käyttäjälle vaivattomin joukkoistamispalvelu. Lukijoiden täytyy ainoastaan asentaa selainlaajennus osallistuakseen, ei muuta.

Scoopinionissa käyttäjät osallistuvat joukkoistamiseen löytämällä lehtijuttuja, joiden kiinnostavuus arvioidaan käyttäjien lukutapojen perusteella. Jos yhteisö on lukenut jutun huolella, löytyy se myös todennäköisimmin Scoopinionin verkkosivulta. Näin yhteisö takaa, että Scoopinionissa on vain kiinnostavia juttuja.

Joka päivä Internettiin kirjoitetaan tuhansia mielenkiintoisia tarinoita. Lukijat haluavat löytää niistä parhaat, mutta siihen ei ole ollut työkaluja. Scoopinion-lukijat käyttävät noin neljä kertaa enemmän aikaa Scoopinionista löydettyihin juttuihin kuin muihin lukemiinsa tarinoihin: laatujournalismi ottaa paikkansa, kun klikkien sijaan keskitytään sisältöön.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment