Kirjoitin Scoopinionin blogiin tekstin inspiraation lähteistä ja siitä, kuinka vaaralliset ideat ovat usein parhaita ideoita.

Open Knowledge Festivalin aikana sain pitkästä aikaa paljon isoja ajatuksia. Se sai minut miettimään, kuinka olin unohtanut sen että ideoihin tarvitsee inspiraatiota.

Esimerkiksi Scoopinionin alkuvaiheen kehitykseen vaikutti merkittävästi Alf Rehnin kirja Vaaralliset ideat – ilman sitä emme luultavasti olisi lähteneet toteuttamaan yksityisyysnäkökulmasta hankalaa ideaa. Sittemmin ihmisten suhtautuminen yksityisyyteensä on muuttunut lepsummaksi, mikä ei ole pelkästään hyvä asia.

Yksi Open Knowledge Festivalin ansiosta saamistani ajatuksista liittyy yksityisen ja julkisen yksipuoliseen suhteeseen. Palaan tähän asiaan myöhemmässä kirjoituksessa.

Lue kirjoitukseni Dangerous, dangerous ideas Scoopinionin blogista.

Scoopinion on edellisen Uutisraivaaja-kilpailun voittanut mediainnovaatio, joka auttaa tiedonvälitystä siirtämällä huomion klikeistä sisällön lukutapoihin. Scoopinion seuraa millä tavalla käyttäjät lukevat lehtijuttuja, ja valikoi lukunopeuden, läpilukuprosentin ja ja muiden käyttäytymistietojen avulla esille ne jutut, jotka ovat lukemisen arvoisia.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment