Onko sinulla mahtava idea kilpailuun ja haluaisit osaajia eri osa-alueilta, joiden kanssa voisit muodostaa poikkitieteellisen tiimin? Vai haluatko osallistua taidoillasi kisaan ja etsit tiimiä? Uutisraivaajan uusi virtuaalinen “matchaus-palvelu” voi auttaa sinua juuri tässä!

Sharetribe-palveluun perustettu yhteisö on paikka, jossa ihmiset voivat etsiä uutta talenttia tiimeihinsä. Toisaalta yksittäiset innostuneet kisaajat voivat ilmoittaa osaamisalueensa ja tulla kutsutuiksi tiimeihin.

Palvelu on helppokäyttöinen ja ilmainen: jos etsit ihmisiä tiimiisi, voit jättää ”service requestin”. Jos taas haluat tarjoutua osaksi jotain tiimiä ja kuvailla osaamistasi, voit jättää ”service offerin”, luotuasi ensin itsellesi käyttäjäprofiilin.

Sharetribe toimii web-selaimen lisäksi nykyisin myös iPhonella ja Sharetribe-applikaatio löytyy app storesta. Liity Uutisraivaaja-yhteisöön täällä ja tutustu uusiin mahdollisiin tiimikavereihisi!

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment