Justin Ferrell

Uutisraivaaja-leiri on ainutlaatuinen tilaisuus oppia tuotekehitystä kansainvälisen huippuammattilaisen johdolla, maksutta.
Ilmoittaudu heti – tilaa on rajoitetusti!

Mitä?
Uutisraivaaja-leirillä opit tuotekehitystä design thinking -metodin avulla huippuammattilaisen johdolla: Koulutuksen vetää Justin Ferrell Stanfordin yliopiston dSchoolista. Ennen siirtymistään Stanfordiin, Ferrell toimi seitsemän vuotta Washington Postin digitaalisen kehityksen, mobiilikehitystyön ja tuotekehityksen päällikkönä. Hän ollut mukana useissa palkituissa juttuprojekteissa, mm. Pulitzer-palkinnon saaneessa artikkelisarjassa.

Uutisraivaaja-leirillä saat neuvoja omaan projektiisi ja tapaat muita innovaatioiden tekijöitä. Saat kättä pidempää prototyypin rakentamiseen, tai jos sinulla sellainen jo on, pääset eteenpäin prototyyppisi kehittämisessä. Jos sinulla ei ole vielä Uutisraivaaja-ideaa, voit osallistua työpajaan ja löytää idean leirillä. Saatat myös löytää tiimiisi jäseniä leiriltä.

Jos sinulla on pitkälle viety projekti, leiri on hyvä mahdollisuus saada palautetta ja kehittää sitä eteenpäin alan huippuammattilaisen johdolla! Leiri on hyvä tilaisuus myös kehittää kansainvälisiä verkostojasi.

Leiri on ilmainen osallistujille, ja siellä tarjotaan ruoat. Koulutuksen järjestää Helsingin Sanomain Säätiö.

Milloin ja missä?
Leiri järjestetään Helsingissä joulukuun alussa Aalto Design Factoryssä Helsingissä. Koulutus kestää pari arki-iltaa tai osan viikonloppua. Tarkka päivämäärä varmistuu osallistujien toiveiden mukaan – katso vaihtoehdot ilmoittautumislomakkeesta tästä linkistä.
Ilmoittautuminen on avoinna 7.11.2012 asti tai kunnes leiri täyttyy. Siksi: Ilmoittaudu heti!

Kuka ja ketkä?
Leirin pääohjaaja on Justin Ferrell Stanfordin yliopiston Design Schoolista. Ennen siirtymistään Stanfordiin, Ferrell toimi seitsemän vuotta Washington Postin digitaalisen kehityksen, mobiilikehitystyön ja tuotekehityksen päällikkönä. Hän ollut mukana useissa palkituissa juttuprojekteissa, mm. Pulitzer-palkinnon saaneessa artikkelisarjassa.

Hän on kokenut workshoppien vetäjä, ja hän oli vastikään mm. Online News Associationin vuosittaisessa kansainvälisessä kokouksessa pitämässä journalisteille design thinking -koulutusta. Lisää Justinista täällä. Justinin lisäksi leirillä on useita muita ohjaajia Suomesta.

Miten?
Leiri on intensiivinen, hauska ja innostava. Toimimme ryhmissä ja yksilöinä. Tässä lisää design thinking -metodista ja ajattelutavasta.

Kenelle?
Leiri on tarkoitettu kaikille Uutisraivaajasta ja innovaatioista kiinnostuneille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tuotekehityksestä tai innovaatioista voidaksesi osallistua! Sinulla ei myöskään tarvitse olla projektia osallistuaksesi.

Jos sinulla on pitkälle viety projekti, leiri on hyvä mahdollisuus saada palautetta ja kehittää sitä eteenpäin alan huippuammattilaisen johdolla! Jos leirille tulee enemmän ilmoittautuneita kuin koulutukseen mahtuu, osallistujat valitaan hakemuksen perusteella.

Jos sinulla on jo tiimi, sitä parempi, mitä useampi tiimisi jäsenistä osallistuu leirille. Kerro ilmoittautumislomakkeessa selkeästi, mikä on tiimisi nimi, niin osaamme matchata tiimiläiset.

Miksi?
Innovaatioiden kehittämiseen tarvitaan ohjausta ja koulutusta. Leiri vastaa tähän tarpeeseen. Koulutuksessa opit taitoja, jotka ovat hyödyllisiä työssäsi tai opinnoissasi.

Millä kielellä?
Leirillä toimitaan suomeksi ja englanniksi. Jos osaat toista näistä kielistä, pärjäät hyvin leirillä!

Mitä muuta?
Osallistujat saavat todistuksen!

Uutisraivaaja-leirin vetäjä Justin Ferrell johtaa Stanfordissa uutta Fellowship-ohjelmaa, jonka haku laajenee kansainväliseksi. Jos sinua kiinnostaa innovaatioista oppiminen Stanfordin yliopistossa, nyt on tilaisuus saada ensi käden tietoa ja kontakteja!

Kuinka pääsen mukaan?
Klikkaa ilmoittautumislomaketta ja täytä se. Niin yksinkertaista! Ilmoittautuminen on avoinna 7.11.2012 asti tai kunnes leiri täyttyy. Siksi: Ilmoittaudu heti! Lomake on tässä: Linkki lomakkeeseen.

Kysymyksiä?

Meilaa tiiamari.pennanen {at} uutisraivaaja.fi tai tanja.aitamurto {at} gmail.com

4 kommenttia

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment