Yksi kehitysprojektien hauskimpia asioita on, että matkan varrella pääsee tapaamaan ja tekemään töitä erilaisten ihmisten ja yhteisöjen kanssa. Bollankin matkalla on vaihdettu syöttöjä ja ideoita monien eri alojen taitajien kanssa. Yksi kumppaneistamme on oman alansa supertaitaja, futisfreestylen suomalainen pioneeri Antti Lähtevänoja.

Antti on nuoresta iästään huolimatta ennättänyt ollut jo monessa mukana. Hän on ollut mukana perustamassa Suomen freestylejalkapalloyhdistystä ja kannustanut nuoria futiksen, liikunnnan ja itseilmaisun pariin monessa eri tapahtumassa.

Freestyleskeneen littyy olennaisesti laji- ja mediariippumattomasti videot. Niitä otetaan joka paikasta ja jaetaan joka paikkaan. Videot antavat alkusysäyksen uusille klaaneille, ajatuksille, tempuille ja trendeille. Aikamme sankarit syntyvät niiden välityksellä.

Katso alla Antin ajatuksia videoista, bollasta ja nuorista. Videoista voi myös ottaa kesäharjoiteltavaksi pari freestylemuuvia 🙂

 

 

bolla-tiimi

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment