Kolmannen Uutisraivaajan voittajat valittiin torstaina 17.9. Helsingissä. Voittajat julkistettiin Päivälehden museolla tilaisuudessa, jossa oli läsnä lukuisia mediamaailman ja innovaatioiden osaajia sekä aiemmin Uutisraivaaja-kilpailussa menestyneitä. Ensimmäistä kertaa Uutisraivaajassa valittiin kaksi voittajatiimiä: Kuka ja Lucify.

Kuvat: Ida Pimenoff.
UR_voittajat_02
Eturivissä vasemmalta: Lucify-tiimin Juho Ojala ja Ville Väänänen, Kuka-tiimin Iris Sandelin ja Mari Vaara. Takarivissä: Kuka-tiimin Tuomas Valtanen, Ville Vaara ja Jaakko Nygren.

Ur_voittajat_01Finalistien seuraan liittyivät myös Uutisraivaajan tuomariston puheenjohtaja Pekka Ala-Pietilä (takarivissä vasemmalla) sekä tuomariston jäsenet Maija Itkonen (vasemmalla keskellä), Tanja Aitamurto (edessä keskellä), Heleena Savela (edessä keskellä) ja Jyrki Ali-Yrkkö (oikealla).

UR_voittajat_03

Tuomariston puheenjohtaja Pekka Ala-Pietilä paljasti voittajan Päivälehden museolla Helsingissä 17.9. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Uutisraivaajassa valittiin kaksi voittajajoukkuetta.

UR_voittajat_04

Julkistustilaisuudessa oli mukana myös yrittäjä Mikko ”Kobra” Koskinen, joka oli ensimmäisen Uutisraivaajan voittaneessa Scoopinion-tiimissä mukana. Koskinen on yksi Kyrö Distilleryn perustajista, ja tislaamon Napue-gini on palkittu maailman parhaana. Koskinen kertoi yleisölle matkastaan kansainvälisten opintojen, yrittäjän uran ja Uutisraivaaja-voiton kautta Kyrö Distilleryn perustamiseen. Maailman parasta giniä tarjoiltiin myös Uutisraivaan voittajien julkistustilaisuudessa.

UR_voittajat_05

Onnea voittajille!

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment