Uutisraivaajan vuoden 2015 voittajat: Toimituksille tarkoitettu hakupalvelu Kuka ja interaktiivisten datavisualisaatioiden käyttöä edistävä Lucify. Ylärivi: Kuka-tiimin Tuomas Valtanen, Ville Vaara, Jaakko Nygren. Alarivi: Lucifyn Juho Ojanen ja Ville Väänänen, Kukan Iris Sandelin ja Mari Vaara.

Uutisraivaajan vuoden 2015 voittajat: Toimituksille tarkoitettu hakupalvelu Kuka ja interaktiivisten datavisualisaatioiden käyttöä edistävä Lucify. Ylärivi: Kuka-tiimin Tuomas Valtanen, Ville Vaara, Jaakko Nygren. Alarivi: Lucifyn Juho Ojanen ja Ville Väänänen, Kukan Iris Sandelin ja Mari Vaara.

Haku Uutisraivaajan seuraavalle kilpailukierrokselle on alkanut tänään maanantaina 19.9. Jopa 250 000 euron kehitysrahaa voi tavoitella täyttämällä hakemuksen viimeistään 17. tammikuuta 2017 klo 17.00. Maaliskuussa valitaan finalistit, jotka saavat siemenrahoitusta ja arvokasta ohjausta kokeneilta mentoreilta. Kilpailun voittaja(t) valitaan syksyllä 2017.

Vaikuta tiedonvälityksen historiaan osallistumalla Uutisraivaajaan! Haku tapahtuu täyttämällä lomake ja lähettämällä se liitteineen osoitteeseen [email protected]. Lomakkeeseen kirjataan kuvaus uraauurtavasta ideasta tai projektista, joka kehittää mediaa ja tiedonvälitystä.

Katso edellisvuosien voittajien kullanarvoisia vinkkejä Helsingin Sanomain Säätiön Youtube-kanavalta. Lisää tietoa kilpailusta täällä.

 

Lisätiedot:

Uutisraivaajan tiedottaja Rosa Lampela, 050 5792455, rosa.lampela[a]uutisraivaaja.fi

uutisraivaaja.fi

blogi.uutisraivaaja.fi

facebook.com/Uutisraivaaja

twitter.com/Uutisraivaaja

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment