Uutisraivaajan deadline on 17. tammikuuta klo 17 Suomen aikaa.

Uutisraivaajan deadline on 17. tammikuuta klo 17 Suomen aikaa. Kuva: Ida Pimenoff.

Uutisraivaajan hakuaika jatkuu 17. tammikuuta saakka. Vielä ehdit mukaan kilpailuun! Jos et aloittanut kilpailuprojektisi työstämistä, nyt on aika toimia! Hakemuksessa tärkeintä on osoittaa idean potentiaali tuomaristolle.

Haussa on uraauurtavia ideoita ja innovatiivisia ajatuksia tiedonvälityksen, median ja journalismin saroilta. Maaliskuussa valittaville finalisteille on luvassa siemenrahaa sekä korvaamattoman arvokasta mentorointia ja kannustusta suomalaisilta media- ja bisnesammattilaisilta. Syksyllä 2017 valittavalle voittajalle (tai useammalle!) jaetaan jopa 250 000 kehitysrahaa!

Innovaatioharjoituksia Uutisraivaaja-leirillä lokakuussa. Kuva: Ida Pimenoff.

Innovaatioharjoituksia Uutisraivaaja-leirillä lokakuussa. Kuva: Ida Pimenoff.

Lisää Uutisraivaaja-asiaa kuulet Päivälehden museolla keskiviikkona 7.12. klo 18, kun Uutisraivaaja on mukana Nuorten journalistien pikkujouluissa. Tervetuloa viettämään rentoa jouluista iltaa, tarjolla on ruokaa ja juomaa sekä tietysti hyvää seuraa! Klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan.

Kysymyksiä Uutisraivaajasta ja kilpailun säännöistä voi lähettää tiedottajalle osoitteeseen rosa.lampela(a)uutisraivaaja.fi.

 

Uutisraivaaja toivottaa innovatiivista joulunodotusta!

facebook.com/Uutisraivaaja

twitter.com/Uutisraivaaja

Youtube

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment