Tripsterin Mika Vikström, Noora Mattila, Paula Kultanen Ribas, Panu Pahkamaa, Tuulia Kolehmainen. Kuva: Ida Pimenoff 2017.
Tripsterin Mika Vikström, Noora Mattila, Paula Kultanen Ribas, Panu Pahkamaa, Tuulia Kolehmainen. Kuva: Ida Pimenoff 2017.

Tripsteri: Mika Vikström, Noora Mattila, Paula Kultanen Ribas, Panu Pahkamaa and Tuulia Kolehmainen. Photo: Ida Pimenoff 2017.

 

Leirissämme eletään ilahtunutta aikaa, sillä touhukkaan aherruksen lomassa meitä muisti Audiovisuaalisen Kulttuurin Edistämiskeskus eli AVEK.

Hakemamme DigiDemo-apurahahakemus huomioitiin, ja vastaanotamme lähiaikoina Matkamobiilisovellus Tripsterin konseptisuunnitteluun tarkoitetun 3000 euron valtionavustuksen.

Haimme apurahaa erityisesti sisällöntuottoon Uutisraivaajan palkintosumman mennessä suurimmaksi osaksi ohjelmoijille. Konseptimme kehittyy kaiken aikaa, ja AVEKille kerroimme olevamme kiinnostuneita sekä täydellisen toimivasta matkakohdesovelluksesta että kiehtovista lisätyn todellisuuden elementeistä.

Tärkeää on myös kehittää sovelluksen tekstisisältöä sellaiseen suuntaan, että se saa käyttäjän ilahtumaan, koukuttumaan, kokemaan ja oppimaan.

DigiDemo on tuotekehitystuki, joka on tarkoitettu uusien audiovisuaalisten tai muiden kulttuurisisältöjen ja niiden kerronnan muotojen kehittämiseen. Avustusta voidaan myöntää demon valmistamiseen, sarjamuotoisen ohjelman pilottijakson valmistamiseen tai konseptin suunnitteluun.

Tripsteri on hakenut myös muun muassa JOKES-apurahaa (Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö).

Lue lisää täältä.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment