Team bolla Uutisraivaaja-finaalissa vuonna 2015. Kuvassa vasemmalta: Markku Holtari, Joonas Holtari ja Aarne Sipilä. Kuvasta puuttuvat Tarja Heija ja Ilkka Kärkkäinen.

Sarjassamme Uutisraivaaja-alumni selvitämme vanhojen UR-finalistien kisamuistoja ja mitä heille kuuluu nyt. Tällä erää viimeisenä on vuorossa bolla, jalkapallon opetukseen kehitetty mobiilisovellus.

Huomasimme Uutisraivaaja-kilpailussa, että bolla-appi ei toimi aktiivisesti vain pelaajalta pelaajalle tehdyn sisällön kautta.

Kehitimme sosiaaliseen mediaan ja bolla-appiin Trick Academy -ohjelmasarjan, jossa tubettaja IlariPro yhdessä ammattifutaaja Nikolai Alhon ja akrobaatti Laura Tuorilan kanssa tutustui futismaailman hienoimpiin trikkeihin kuten saksipotkuun. Bolla applikaatio toimi ohjelmasarjan futaajia aktivoivana kanavana.

Teimme ohjelmasarjan yhteistyössä videotuotantoyhtiö klokin kanssa ja saimme siihen Avek-tukea.

Tänä kesänä teimme ensimmäisen kaupallisen toteutuksen, sosiaalisen median ohjelmasarjan Trikkiliigan yhteistyössä Viasatin, DNA:n, Sony Mobilen ja klokin kanssa.

Kaupallinen toteutus antoi meille paljon arvokasta oppia ja jatkamme liikeidean kehittämistä syksyllä 2017.

Uutisraivaaja mahdollisti liikeideamme kehittämisen ja palvelun pilotoinnin. Kaupallinen toteutus taas rakentui pilottihankkeen kokemuksille.

Olemme kiitollisia Uutisraivaajan luovasta ja näkemyksellisestä tavasta suhtautua mediainnovaatioihin.

 

Jalkapalloterveisin,

bolla

 

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment