Tripsteri Podcast

Vuosi 2018 on otettu työn ilolla vastaan. Tammikuussa kohokohtia oli kaksi: Matkamessut ja Visit Finlandin Matkailun digi-innovaatiokilpailu. Messuilla oli ensimmäistä kertaa myynnissä uunituoreita ja mahdottoman komeita Tripsterin printtioppaita Islantiin, Barcelonaan, Roomaan, Pariisiin ja Thaimaahan. Kerroimme myös lavoilla kohteistamme ja kylvimme Tripsteri App -flyereitä.

Haastavassa kilpailussa sijoituimme hienojen innovaatioiden keskuudessa toiselle jaetulle sijalle. Voitto poiki meille arvokkaan kutsun edustamaan Suomea ja matkailun virtuaaliteknologioita Slush Tokyoon. Ennen maaliskuun matkaa käänsimme Tripsteri Appin Helsinki-oppaan japaniksi.

Slush Tokyo 2018

Slush Tokyo oli upea seikkailu ja samalla hyödyllinen tunnustelutilaisuus tulevien Japanin-yhteyksien kannalta. Toivomme saavamme runsaasti japanilaisia individuaalimatkailijoita sovelluksemme käyttäjiksi – ja eräänä houkuttimena toimii uusi luonteikas maskottimme Triptopus. Japanilaiset innostuivat myös Tove Janssonin ja Muumien Helsinki -kierroksesta.

Tripsterin maskotti Triptopus

Nyt keväällä kehityksen alla ovat sovelluksen virtuaalikierrokset. Tekes myönsi Tripsterille innovaatiosetelin kehitystyöhön. Suunnitteilla on jotain aivan ennen näkemätöntä, joten stay tuned!

Tripsteri uudistuu muillakin tahoilla. 2015 perustettu verkkomatkaopassivustomme tripsteri.fi saa lähiaikoina modernimman ja selkeämmän ilmeen. Julkaisemme sivustolla myös uudistuneen Tripsteri-blogin. Se tarjoaa muun muassa näkökulmia kestävään matkailuun, joka on koko arvomaailmamme perusta. Siru ja Paula kävivät loppuvuodesta nappaamassa Perhon liiketalousopistosta Vastuullisen matkailun kurssisuorituksen. Kestävä matkailu on loputtoman kiinnostava aihe, jota tulemme painottamaan kaikessa tekemisessämme.

Tripsteri-matkaoppaat

Elokuussa 2017 lanseerattu Tripsteri-opaskirjasarja laajenee jatkossakin. Tämän vuoden puolella ilmestyvät vielä Tripsteri Berliini, Irlanti, Praha ja Kalifornia!

Lisäksi olemme tehneet kokonaan uuden aluevaltauksen. Tällä viikoilla lanseerasimme oman Tripsteri-podcast-sarjan, jossa esitellään viikoittain uusi Tripsteri-kohde. Kyseessä on Suomen ensimmäinen matkailupodcast! Matkavinkkejä voi kuunnella matkaa suunnitellessa, kohdetta fiilistellessä tai vaikkapa lentokoneessa. Tripsteri-podcastissä ulkomailla pitkään asuneet matkatoimittajat kertovat kohteistaan rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Tripsteri-Podcast-sarjan ekassa jaksossa Satu Rämö juttelee Islannista

Aivan pian alkaa – ei suinkaan loma, vaan Tripsteri-bisnesten paras sesonkiaika: kesä! Turisteja odotellessa on edessä vielä paljon työtä, markkinointikampanjointia, testausta ja kreisejä älynväläyksiä eli pitkiä iltoja Iso-Roban toimistollamme. Mikäs sen hauskempaa!

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment