Tripsteri App

Kulunut vuosi Uutisraivaaja-kilpailun (jaetun) voiton jälkeen on tuntunut lyhyeltä henkäykseltä. Toisaalta se on tuntunut myös valtavan pitkältä, kun yöunia ja lomia on valjastettu toistuvasti keveään ylityöhön ja innostavaa työsarkaa olisi loputtomiin.

Meillä Tripsteri App -tiimissä on syyskuun 2018 kynnyksellä sellainen olo, että ensimmäistä kertaa oikein kunnolla poimimme syyssatoa, runsaan istuttamisen hedelmiä, kypsiä kylvöksiä ja mitä kielikuvia keksisikään sille, että nyt tuulee joka suunnasta niin mahdottoman hedelmällisesti!

Olemme juuri saaneet tietää eräistä mukavista matkailusovellusasioihin liittyvistä isoista kaupoista, jee! Business Finlandin myöntämällä innovaatiosetelillä toteutimme yhteistyössä Arilynin kanssa ensimmäisen lisätyn todellisuuden kierroksemme! Kaurismäen kuppilat -virtuaalikierros vie Aki Kaurismäen leffojen aitiopaikalle: skannaamalla Tripsteri Appillä kierrosbaareista ja  -ravintoloista löytyvän lasinalusen, paikassa kuvatut kohtaukset heräävät eloon. Huikeaa!

Kaurismäen kuppilat

Kaurismäki-kierros on avannut Tripsterin elokuvasarjan Kallion Riviera-elokuvateatterissa. Tämä näkyvyys on tarjonnut meille hienon kanavan olla esillä ja kertoa sovelluksestamme. Palaute on ollut kiittävää, ja elokuvasarja jatkuu pian muiden maakohteidemme teemaleffoilla.

Samaan aikaan olemme työstäneet Espoon kaupungin ja Visit Espoon kanssa yhteistyössä julkaisukuntoon täysin uudenlaisen Espoo-sovelluksen, joka vie Espoon upeisiin innovaatiokohteisiin ja tietysti lumoavan luonnon äärelle. Samassa projektissa äppimme saa uudeksi kieleksi kiinan. Espoo julkaistaan syyskuun puolivälissä, joten tarkkailkaa sovelluskaupassa Tripsteri App -päivityksiänne!

Tripsteri App

Ennen Espoota lanseeraamme toiseksi uudeksi äppikohteeksi Singaporen, sillä Tripsteri App on valittu Slush Singaporen viralliseksi sovellukseksi! Singapore-äppimme kertoo muun muassa mitä tehdä, kun aikaa kaupungissa on yksi päivä, missä ovat kaupungin parhaat pienpaahtimokahvit, erityiscocktailit ja ruokamarkkinat. Mukana on tietenkin myös Slush-spesiaali, eli kierros diginomadien parhaisiin coworking-paikkoihin ja läppärikahviloihin. Eli muistakaapa tsekata Tripsteri App -päivityksiänne tällä viikolla!

Lisäksi toimittajamme ovat kuva- ja kustannustoimittaneet kauppoihin uusia upeita Tripsteri-opaskirjoja: Kalifornian, Irlannin, Prahan ja Berliinin. Kirjasarja on otettu todella hyvin vastaan, ja ensi vuoden alkupuolella opaskirjasarja laajenee jälleen neljällä uudella opaskirjalla. Tripsteri-podcastin ensimmäinen 10 kohteen tuotantokausi on kuunneltavissa acast.com/tripsteri -sivulla ja toinen tuotantokausi rävähtää käyntiin tällä viikolla!

Askel kerrallaan kuljemme kohti alkuperäistä unelmaamme: mahdollisimman älykästä matkasovellusta, joka sisältää kaiken tarpeellisen ja vastaa räätälöityihin tarpeisiin. Tänään saamamme tiedon mukaan Business Finland myönsi Tripsteri Appille tärkeän Tempo-rahoituksen uusien ominaisuuksien kehittämiseen, äpin hiomiseen entistä timanttisemmaksi ja markkinoiden laajentamiseen. Siis uusia kieliä ja kohteita!

Vuodessa on tapahtunut valtavasti, ja meille tärkeintä on se, että palaute on ollut positiivista ja kannustavaa – sellaista, että tiedämme olevamme tarpeellisella tiellä. Resurssimme ovat yhä pienet, mutta rehkimisen palkkiot tuntuvat suurilta jo nyt. Aloitamme siis vuoden numero 2 yrityksemme taipaleella kiitollisin mielin.

Pöhinää, intoa ja innovatiivisia ajatuksia kaikkien syksyyn!

  • Siru, Paula, Tuulia, Soile, Panu ja Mika 

tripsteriapp.com

 

 

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment