Uutisraivaaja-syksyyn kuuluu tapahtuma, joka kokoaa yhteen kilpailusta kiinnostuneita. Kuva syksyn 2016 Uutisraivaaja-leiriltä. Kuva: Ida Pimenoff.

Miksi osallistua Uutisraivaaja-kilpailuun? Miten pääsen ideani kanssa eteenpäin? Miten menestyn innovaatiokilpailussa? Kuinka välttää karikot kehitystyössä?

Tule Uutisraivaaja-klinikalle ja saat vastaukset näihin kysymyksiin tai ainakin tukun koeteltuja vinkkejä! Uutisraivaaja-klinikka kokoaa Helsinkiin 24.11. joukon mediainnovaatioista kiinnostuneita, ja paikalla on myös kilpailun aiempia voittajia kertomassa kokemuksistaan. Klinikalta voi löytää uusia osaajia tiimiin tai vain saada sytykettä ideointiin – eikä se maksa mitään.

Ilmoittaudu siis mukaan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Mikä Uutisraivaaja-klinikka?

Uutisraivaaja-koordinaattori Tanja Aitamurto.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Uutisraivaaja-kilpailusta kiinnostuneille. Innovaatiokilpailu alkoi lokakuussa viidettä kertaa, ja kutsu on jälleen käynyt kaikille, jotka haluavat kehittää tiedonvälitystä tai journalismia. Voit kuitenkin osallistua Klinikalle, vaikkei sinulla olisi vielä ideaa kilpailua varten.

Klinikalla osallistujia vastassa on esimerkiksi Uutisraivaaja-koordinaattori Tanja Aitamurto ja joukko kilpailun aiempia voittajia, jotka pistävät neuvonsa jakoon. Tapahtuman nimi tulee siitä, että voit myös marssia ideasi tai kysymystesi kanssa näiden Uutisraivaaja-konkareiden luo ja saada palautetta ja vinkkejä kilpailuun.

Mukana ovat vuoden 2017 voittajista Framerightin Ilkka Järstä sekä Tripsterin Tuulia Kolehmainen ja Paula Kultanen Ribas. Myös Mikko ”Kobra” Koskinen, Uutisraivaaja-voittaja vuodelta 2011 ja nykyinen kilpailun tuomari, kertoo mediainnovaatioiden kehittämisestä ja yrittäjyydestä.

Päivän tarkan ohjelman löydät täältä.

Kenelle?

Kuten Uutisraivaaja-kilpailu, Klinikka on kaikille avoin. Voit tulla paikalle yksin tai ryhmässä. Huomaa kuitenkin, että tapahtumaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittautua kannattaa pian.

Milloin ja missä?

Lauantaina 24.11. Helsingissä Päivälehden museolla, osoitteessa Ludviginkatu 2-4. Ohjelma alkaa kello 9 aamukahveilla, ja mukana voi olla joko aamu- tai iltapäivän ohjelman ajan tai koko päivän.

Miten pääsen mukaan?

Tilaisuus ideoida. Kuva: Ida Pimenoff.

Klinikalle ilmoittaudutaan täältä löytyvän sähköisen lomakkeen kautta. Kerrothan jo ilmoittautuessa, osallistutko aamupäivän (9-12) vai iltapäivän (13-16) ohjelmaan vai oletko mukana koko päivän.

Haluamme mahdollistaa sen, että mukaan voi tulla, vaikka ei ehtisi olla mukana koko päivää. Samalla toivomme, että ilmoittaudut vain niihin osuuksiin, jolloin tiedät pääseväsi paikalle. Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi myöhemmin, otathan yhteyttä: [email protected].

Ilmoittautuminen päättyy, kun osallistumispaikat ovat täyttyneet, tai viimeistään sunnuntaina 18.11. kello 23.59.

Mitä syödään?

Helsingin Sanomain Säätiö tarjoaa osallistujille lounaan ja kahvit pienen purtavan kera. Mainitsethan mahdollisesta erityisruokavaliosta ilmoittautuessa.

Mikä on Uutisraivaaja-kilpailu?

Eikö konsepti ole vielä tuttu? Hyvään alkuun pääsee lukemalla tietopaketin Uutisraivaaja-kilpailusta sekä tarkat hakuohjeet. Myös Uutisraivaaja-blogissa voit tutustua aiempien osallistujien kokemuksiin kilpailusta ja taipaleesta sen jälkeen. Hakuaikaa vuoden 2019 Uutisraivaajaan on 31.1.2019 asti.

Tervetuloa mukaan Klinikalle tai itse kilpailuun!

 

Lisätietoja tarvittaessa:

Viestintäkoordinaattori Anna-Mari Hänninen, 050 5466493, [email protected].

 

www.uutisraivaaja.fi

Facebook, Twitter, Instagram

#uutisraivaaja

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment