Kolmas Uutisraivaaja saavuttaa tänään yhden merkkipaalun: hakuaikaa kilpailuun on jäljellä tasan sata päivää.

Kuulostaa pitkältä ajalta. Miksi siis kannattaa tarttua toimeen jo nyt?

  • Innovointi ottaa aikansa. Kannattaa siis aloittaa hyvissä ajoin. Mikä voisi olla se 250 000 euron arvoinen innovaatio, joka vie tällä kertaa voiton?
  • Idean terävöittäminen voi viedä vähintään yhtä kauan. Uutisraivaajassa menestyvät uudet mutta toteuttamiskelpoiset ideat. Siksi kannattaa miettiä ennen hakemuksen täyttämistä tarkkaan, miten innovaatiosi toteutetaan käytännössä.
  • Hyvä hakemus vaatii vaivannäköä. Hakemuslomakkeessa täytyy kertoa esimerkiksi projektin rahoitussuunnitelmista Uutisraivaajan jälkeen. Mietittävää on siis paljon.
  • Ei kannata jättää hakemuksen jättämistä viime tippaan. Viimeisinä päivinä Uutisraivaajan serveri voi olla ruuhkainen.

Kannattaa siis käydä jo nyt tutustumassa Uutisraivaajan hakulomakkeeseen. Siitä näet, millaisiin kysymyksiin pitäisi olla vastaus hakuvaiheessa.

Kaiken ei tarvitse olla valmista, kun hakemus lähetetään – esimerkiksi prototyyppi saattaa olla vasta rakenteilla, projektilla ei ole vielä nimeä, ehkä etsit vielä tiimiisi jotakuta osaajaa.

Tärkeää on kuitenkin se, että kun Uutisraivaajan esiraati lukee hakemusta, raatilaiset näkevät idean potentiaalin. Vakuuta siis hakemuksessasi esiraati siitä, että ideallasi on menestymisen edellytyksiä. Pienet aukot hakemuksessa eivät haittaa, kun tiedät, miten etenet projektissasi.

esitteet

Apua hyvän hakemuksen kirjoittamiseen löydät myös Uutisraivaajan usein kysytyistä kysymyksistä.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment