Helsinki Think Companylla pidettiin Uutisraivaaja-info maanantaina 3.10.

Helsinki Think Companylla pidettiin Uutisraivaaja-info maanantaina 3.10.

Uutisraivaajan hakuajan vilkkain kausi on käynnissä nyt! Kilpailun tiedottaja Rosa Lampela kävi tällä viikolla kertomassa Uutisraivaajasta Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisö Helsinki Think Companylla ja Jyväskylän yliopistolla.

Maanantaina pidetty Helsinki Think Companyn tapahtuma oli kaikille avoin, mutta suunnattu ensisijaisesti opiskelijoille. Potentiaaliset kilpailijat kertoivat projekteistaan ja kyselivät niiden sopivuudesta Uutisraivaajaan. Lupaavalta vaikutti! Paikallaolijoiden toiveesta käytiin myös tarkemmin läpi Uutisraivaajan sääntöjä.

Kilapilusta kiinnostuneilla oli viereillä mielenkiintoisia projekteja.

Kilpailusta kiinnostuneilla oli viereillä mielenkiintoisia projekteja.

Uutisraivaaja-info oli myös hyvä tilaisuus verkostoitumiseen!

Uutisraivaaja-info oli hyvä tilaisuus myös verkostoitumiseen!

Tiistaina vuorossa oli vierailu Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijoiden parissa. Innovation in Journalism -kurssin luennolla oli mukana niin suomalaisopiskelijoita kuin vaihto-oppilaitakin. Uutisraivaaja-infon lisäksi ohjelmassa oli Tekesin ja Google New Initiativen innovaatiokilpailuissa menestynyt journalistiikan opiskelija Arttu Seppäsen vetämä innovaatioharjoitus.

img_0158

Opiskelijaelämää Jyväskylän yliopiston kirjastolla.

Uutisraivaaja ohjelmaa on seuraavaksi luvassa Päivälehden museolla torstaina 20.10., jolloin viime vuoden voittajat Kuka ja Lucify kertovat mediainnovaatioiden luomisesta ja Woltin perustajajäsen Juhani Mykkänen kertoo startup-maailman ideoiden soveltamisesta mediainnovointiin. Katso Facebook-tapahtuma!

Perjantaihin 7.10. asti ehdit vielä ilmoittautua myös Uutisraivaaja-leirille 21.-23.10.!

Osallistu Uutisraivaajaan 17. tammikuuta mennessä.

 

tiedottaja Rosa Lampela, [email protected]

facebook.com/Uutisraivaaja

twitter.com/Uutisraivaaja

Youtube

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment