Ota hyvä innovointiasento ja anna ajatuksen lentää: kolmannen Uutisraivaaja-kilpailun hakuaika on juuri alkanut!

Uutisraivaaja on Helsingin Sanomain Säätiön kilpailu, jossa etsitään parasta tiedonvälitykseen tai journalismiin liittyvää innovaatiota. Osallistumalla kilpailuun voit vaikuttaa median tulevaisuuteen.

Kilpailun voittaja valitaan syksyllä 2015, ja voittaja voi saada projektilleen jopa 250 000 euron rahoituksen.

Haku on alkanut tänään ja jatkuu tammikuun 17. päivään asti. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä hakemus, jossa kuvaillaan oma projekti mahdollisimman selkeästi.

Kilpailussa menestyvät uraauurtavat, toteuttamiskelpoiset ideat, joista voi tulla tulevaisuuden toimintatapoja ja liiketoimintaa mediamaailmassa. Voit osallistua yksin tai joukkueena. Osallistujan tai joukkueessa vähintään yhden jäsenen kotipaikka on oltava Suomessa. Lisäksi osallistujan tai yhden joukkueen jäsenen on oltava täysi-ikäinen.

Lisää ohjeita hakemiseen löytyy Uutisraivaajan usein kysytyistä kysymyksistä.

Muista myös lokakuussa järjestettävä Uutisraivaaja-leiri, jossa voit opiskella mediainnovaatioiden tekemistä ja design thinking -metodia. Leiri on ilmainen, ja kannattaa ilmoittautua leirille heti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Uutisraivaajan blogissa on lisätietoa kilpailusta, leiristä ja edellisvuosien finalisteista ja voittajista.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment